VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
KARLSTAD
SV

Carolinn Arneng är Drivhuset Karlstads nya tillskott!

Idag, måndagen den 1 Mars är Carolinns första dag på Drivhuset. Med en bakgrund som egenföretagare, projektledare och med en utbildning i ledarskap tar hon nu an rollen som projektledare hos oss på Drivhuset Karlstad.

Stora visioner för framtiden
I sin roll på Drivhuset kommer Carolinn att sträva efter att fler studenter ska få chansen att utveckla sitt entreprenörskap och göra verklighet av sina ideér. Det innebär bland annat att hon kommer att vara delaktig i utvecklingen av Drivhusets produktportfölj och utveckla både befintliga och nya processer, erbjudande och tjänster.

– Jag kommer även att vara delaktig i utvecklingen av en samarbetsplattform där Drivhuset, tillsammans med andra aktörer i innovationssystemet, optimerar stödet till studenterna och bidrar till att företag startas och utvecklas. Säger Carolinn

Vad har Carolinn pysslat med innan Drivhuset? 
Som 15-åring startade hon sitt första företag (ett UF-företag) och sedan dess har ett intresse för ledarskap, entreprenörskap och företagande följt Carolinn som en röd tråd genom livet. 

– De senaste åren har jag drivit eget företag och varit projektledare på Ung Företagsamhet där mitt mål varit att implementera entreprenörskap redan i grundskolan. Jag ser fram emot att fortsätta resan inom entreprenörskap och företagande på Drivhuset! 

Carolinn har en hel del erfarenhet och kunskap i ryggen, hon har bland annat studerat en 6-årig ledarskapsutbildning och varit delaktig i uppstarten av flera företag i olika branscher.

Livet utanför karriären
Sin fritid ägnar Carolinn främst åt aktiviteter med sin man och deras tre söner. Det blir mycket tid i ishallen, på fotbollsplanen och på gymmet. De har precis byggt hus så mycket tid ägnas även åt att inreda huset och färdigställa utomhusmiljön runt huset. 

– En sak som kanske kan vara oväntat för många är att jag i grunden är en hästtjej som haft egen häst sedan barnsben. Det har varit många timmar i stallet och i skogen under barndomen. Säger Carolinn

Vi är säkra på att Carolinn kommer bli ett fantastiskt tillskott till Drivhuset-teamet och vi är så glada att ha henne hos oss. Välkommen Carolinn Arneng!

Text: Matilda Greén

Relaterade historier

Se alla historier

Carolinn Arneng är Drivhusets nya verksamhetsledare

Carolinn Arneng började i Mars hos oss på Drivhuset Karlstad som projektledare....

Läs mer

Astrid sade upp sig och startade eget

Astrid Iderström Lidén har låtit sitt stora intresse för träning, styrka och...

Läs mer

Entreprenörer: Födda eller skapade?

Finns det dem som är födda till att bli entreprenörer? Vi på...

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!