VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
KARLSTAD
SV

Våra tjänster

Under vägledningen diskuterar vi din idé och dina möjligheter till att förverkliga den.

Du behöver inga förkunskaper eller färdiga affärsplaner inför mötet. Det viktiga är att du är engagerad och beredd att satsa på din idé. Om du redan har ett företag som du vill ha hjälp med att utveckla på ett eller annat sätt hjälper vi gärna till med det också. Drivhuset hjälper entreprenörer utifrån den fas personen befinner sig i sitt idéförverkligande och företagande.

Vi har också en rad kurser och utbildningar du kan anmäla dig till om du behöver fylla på dina kunskaper och träffa andra som befinner sig i samma situation som du. Klicka dig vidare till utbildningssidan så hittar du alla våra utbildningsaktiviteter där.

På Drivhuset Karlstad får du möjlighet att träffa andra som är i samma situation och du har nära kontakt med vår personal. Genom att driva din idé genom oss på Drivhuset får du även tillgång till inspirerande kontorsmiljö. Snabbt kan du bygga ett stort nätverk med både entreprenörer och andra aktörer som är knutna till miljön. Kontakta oss för att ta reda på mer via mail karlstad@drivhuset.se 

Våra tjänster

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!