VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
KARLSTAD
SV

Drivhuset är till för dig som vill utveckla entreprenöriellt driv.

Kanske har du googlat och översköljts av information och har svårt att veta ditt nästa steg? Kanske känner att du står och stampar och behöver hjälp att komma framåt?

Oavsett hur långt du har kommit i din process är du varmt välkommen. Vi hjälper dig att utveckla din idé vidare med hjälp av konkreta metoder, verktyg och stöd. Vi kan dela våra nätverk och kontakter med dig. Vi kan koppla ihop dig med likasinnade. Vi kan förklara hur du kan göra och vara din främsta supporter längs med vägen. Det enda du behöver göra är att boka en tid som passar dig. Våra vägledningar är helt kostnadsfria. Det enda vi önskar av dig är ditt engagemang för din idé och din vilja att förverkliga den.

Framgångsrikt entreprenörskap
Varje år genomför Drivhuset i Norden över 4 000 vägledningar, vilket leder till över 1 000 nya företag. 85 procent av dem som startar med hjälp av Drivhuset har kvar sitt företag efter 3 år. Det kallar vi livskraftigt!

Maila oss redan idag på karlstad@drivhuset.se för att boka in en vägledning!

Våra tjänster

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera med din e-postadress accepterar du vilkoren i vår integritetspolicy och accepterar att Drivhuset kommer att skicka dig relevanta nyhetsbrev.